FEESTELIJK BUFFET

Van bedrijfsreceptie, huwelijk tot babyborrel, onze buffetten bieden verfijnde smaken en oog voor detail. We helpen bij het creëren van een ongedwongen sfeer waarin je gasten zich thuis voelen, omdat ze verwend worden met de heerlijke verscheidenheid die ons assortiment te bieden heeft. Kies uit ons vast aanbod of contacteer ons voor een menu op maat.

Stel je menu samen

Hammen

Hammen met been en poot.

Monte nevado mangalica ham
+ 28 maand been en poot gewicht rond 8 kg

Verse achterham afkomstig van het originele Hongaarse Mangalica varkensras. De varkens worden natuurlijk gekweekt in de Hongaarse steppe. De verse hammen worden gezouten en natuurlijk gedroogd in het Spaanse Salamanca bij het huis Monte Nevado. Met volledig been, ontzwoerd en half ontvet.

€ 375

Serrano Bernuy
+24m b&p gewicht rond 8,5 kg

Achterham afkomstig van het Spaanse Duroc varken en gerijpt in de bergen van Segovia. Dit ruim dubbel zo lang dan nodig voor het verkrijgen van het Serrano Consortium label. De natuurlijke zouting, de uitzonderlijke regio voor het rijpen van ham en de meer dan 100 jaar ervaring in hamrijpen maakt deze ham zo bijzonderDe Bernuy is dezelfde ham als de Serrano Legado de Liedos, maar nog eens negen maanden langer gerijpt. Hier wenst Monte Nevado geen label te gebruiken van het Serrano Consortium. Dit omdat ze niet wensen dat de consument de ham op hetzelfde kwaliteitsniveau plaatst als deze met het Consortiumcertificaa0t, maar hoger.

€ 230

Iberico de Campo
+28m b&p gewicht rond 8,5 kg

Achterham van het Iberico varken (groen label). De meer dan 100 jaar ervaring van het familiebedrijf gelegen in Salamanca geeft deze Iberico ham een superieure prijs/kwaliteitverhouding.

€ 460

100% Iberico Bell. Jabugo P. Negra
42-60m b&p gewicht rond 7,5 kg

Achterham van het eigen en 100% raszuivere Pata Negra Iberico LAMPIÑO varken. De kweek van het varken en het rijpen van de ham is volledig in handen van de familie Domecq gevestigd in de regio Jabugo (Sevilla). De passie voor topham heeft hen elk jaar op rij diverse hoogstaande medailles opgeleverd. Het huis Domecq biedt enkel de “zwart label” kwaliteit aan welke staat voor 100% Pata Negra Iberico. Volledig ontzwoerd en half ontvet.

€ 690

Broodjes to share

BASIC broodjes

Broodjes belegd met huisbereide salades en afgewerkt met verse groentjes.
4 st pp.

€ 7,50

LUXE broodjes

Assortiment harde en zachte broodjes belegd met specialiteiten zoals gerookte zalm, serrano, gegrilde kip… en afgewerkt met verse groentjes.
4 st pp.

€ 11

Apero planken

Fleur de camembert

Camembert met broodjes voor de oven, vergezeld van topcharcuterieen.

€ x,xx

PLATO APERITIVO

Heerlijke zuiderse charcuterie afgewerkt met olijven, tapenade en ansjovis.

€ 10

VLEMSKE APEROPLANK – vanaf 4p

Gebakken witte pens, gebakken traag gegaard spek, boerenham, boerenkop, toast met delice de bourgogne, blokjes comtee, toast met rilette en afgewerkt met ajuintjes, mosterd en pickelnaise. Enkel verkrijgbaar vanaf 4 personen.

€ 58

DEGUSTATIEPLANK TO SHARE

cecina de vacuno-monte nevada mangalica ham-coppa haute savoie-enigma by de laet-vanhaver-crackers-extra virgin oil by Pepe. Geschikt als aperitief 3 pers.

€ 50

KAAS APERO

Heerlijke hardere Kazen in stukjes geschikt op een houten plank en afgewerkt met vlagjes en zoute Notenmix, perfect als Apero.

€ 10

Kaas planken

Kaasplanken met joyn punten kunnen niet online besteld worden. Minimum 1 dag op voorhand bestellen. Bij grote aantallen 4 dagen op voorhand bestellen. Bij elke bestelling zal 20 euro aangerekend worden als waarborg. Deze dient bij afhaling cash betaald te worden en kan enkel worden terugbetaald op vertoon van het kasticket.

KAAS DELUXE – VANAF 4 PERSONEN

Selectie van europese luxe kazen zoals oa truffelkaas, achelse blauwe, landloperke,… en nog zoveel meer. Afgewerkt met bijpassende confits, vers en gedroogd fruit, brugse beschuit en assortiment van luxe broden.

€ 28

KAAS BELVEDERE

We maken voor u een selectie van verfijnde kazen uit ons ruim assortiment van belgische, franse, spaanse en italiaanse kazen. De kazen worden voorzien van een vlagje met naam, gepresenteerd op een plank en vergezeld van noten, vers en gedroogd fruit, aangepaste garnituren en een assortiment van harde en zachte broodjes met hoeveboter.

€ 22,50

KAAS CLASSIC

Een verfijnde selectie uit ons ruim assortiment van belgische, franse en italiaanse kazen. Van zacht romig naar pittig van smaak worden de kazen voor u gepresenteerd op een plank en vergezeld van noten, confit, vers en gedroogd fruit.

€ 16

Vlees planken

Minimum 1 dag op voorhand bestellen. Bij grote aantallen 4 dagen op voorhand bestellen. Bij elke bestelling zal 20 euro aangerekend worden als waarborg. Deze dient bij afhaling cash betaald te worden en kan enkel worden terugbetaald op vertoon van het kasticket. Vleesplanken met joyn punten kunnen niet online besteld worden.

VLEMSKE BOEREPLANK

Belegen boerenham-gekookte beenham-boerenpate-ouderwetse boerenkop-salami-rilette-traag gegaard spek-gebakken balletje-worst van dierendock-americain maison-vlemschen coppa-platte kaas Al dit lekkers wordt afgewerkt met zilveruitjes, augurken, mosterd, tomatensalade, sla en een assortiment van broodjes met hoeveboter en smout.

€ 19,50

PLAT ROYAL – VANAF 4 PERSONEN

Bourgondische plank met een assortiment van onze lekkerste vleeswaren en smeuïgste kazen. Beenham Duke – prestige de beurt – prosciuto Di Parma. Per seizoen worden deze toppers vergezeld van ander lekkers. Dit alles vergezeld van garnituren zoals, tomatensla, assortiment broodjes,….. MINIMUM 4 PERSONEN

€ 33

Tapas planken

Minimum 1 dag op voorhand bestellen. Bij grote aantallen 4 dagen op voorhand bestellen. Bij elke bestelling zal 20 euro aangerekend worden als waarborg. Deze dient bij afhaling cash betaald te worden en kan enkel worden terugbetaald op vertoon van het kasticket.

GRAN HAMBRE

serrano trivium-chorizo-lomo serrano-iberico merco-tapas salami-olijvenmix tre colori-ansjovis-gamba’s in knoflookgebakken chorizo balletjes-2 pintxos per persoon-spaanse pizza.

€ 20,50

KIDS PLANK

hoeveham-salami-kaasblokjes-lookworst-serrano-gebakken balletje-slami sticks-pizza-deze plank wordt afgewerkt met komkommer,tomaatjes, ketchup en 3 pistoleetjes.

€ 15

TABLERO DE FIESTA

serrano-lomo serrano-coppa pigmenton-fuet manchegoiberico merco-gebakken chorizo balletjes-olijvenmixansjovis-gamba’s in knoflook-haring dille-3 verschillende pintxos per persoon-warme tapas: tosta de sobrasada y queso, gamba’s a la plancha, patatas bravas Deze plank bevat ook nog pan con tomate en stokbrood.

€ 35

TOUR DE JAMBON

Campo de cebo iberico-san daniele 24m-serrano trivium 18mpolderlander-droge worst van het huis Plankje bevat ongeveer 500gr vlees en is enkel per plank te bestellen. Past perfect als apero of aanvulling van een kaasplank.

€ 40